loder

Info

Osnovne informacije

Pozivamo vas da otkrijete tajnu noćnog neba, planeta, zvijezda i galaksija u najvećem mobilnom planetariju u Hrvatskoj. Odvest ćemo vas na nezaboravno putovanje zvjezdanim nebom istražujući planete, zvijezde i galaksije. Susrest ćete se sa snažnim Grčkim herojima i najljepšim mitovima koji se skrivaju iza zvijezda na našem nebu. Otputovat ćemo do kraja vidljivog svemira. Sve to i više možete doživjeti u mobilnom planetariju Odiseja. Iskustvo za sve generacije koje ne smijete propustiti.

Naš program nudi različita zanimljiva multimedijska predavanja s temama iz astronomije. Predavanja traju 45 minuta, prilagođena su dobi i predznanju slušatelja. Svako predavanje je moguće prilagoditi potrebama škole.

Planetarij postavljamo u vašoj školskoj dvorani ili u nekom drugom prostoru. Možete odabrati između manjeg i većeg planetarija. Za postavljanje manjeg planetarija potreban je prostor minimalnih dimenzija 6×6 m i visine 4 m, a za postavljanje većeg planetarija prostor minimalnih dimenzija 8×8 m i visine 5 m. Veći planetarij u jednom predavanju može ugostiti od 60 do 80 posjetitelja.

U planetariju Odiseja možemo u jednom danu održati predavanja za do 900 učenika i učenica različite dobi.

Interaktivna multimedijalna predavanja u 360 stupnjeva

Predavanje je moguće prilagoditi potrebama škole, svako predavanje traje 45 minuta.

Dvije veličine planetarija: jedan promjera 8 m i visine 5 m, drugi promjera 6 metara i visine 4 metra.

U jednom predavanju planetarij može ugostiti od 60 do 80 učenika i učenica različite dobi.